Són gratuïts els serveis?

Sí, podeu incloure el vostre negoci si aquest no hi apareix, o bé sol·licitar la gestió si ja apareix en el directori de forma totalment gratuïta.

Únicament si voleu gestionar més d’un negoci o voleu destacar-lo promocionant-lo haureu d’abonar un import simbòlic. Donat que el portal és una iniciativa d’una entitat sense ànim de lucre, les aportacions dels usuaris ens permeten afegir noves funcions, innovar en els aplicatius i poder mantenir les despeses que es generen, com el manteniment del servidor i el trànsit de dades.

in Funcionament del web