Background Image
Carretera de Vielha, s/n, Salardú, Lleida
Especificacions
Categoria Hotel:3

Destinats a tot tipus de clients, joves, adults, famílies, grups,… Situat a 3 Kms. de l’estació d’esquí de Baqueira Beret i a 10 Kms. de Vielha, capital de la Val d’Aran s’hi troba l’Aubèrja Garona.

El servei mínim que ofereix l’alberg és allotjament i esmorzar. Disposa d’habitacions quadruples amb bany comunitari. També habitacions dobles i quadruples amb bany interior (aquestes últimes reformades l’any 2004) a més de piscina municipal exterior.

Esta instalación la encontramos en el bonito pueblo de Salardú, en la zona del Naut Aran.

El edificio está formado por dos alas unidas por un núcleo central donde se encuentra la entrada principal. Su construcción sigue la lineal típica aranesa: piedra natural vista, tejado de pizarra, madera interior…

Dispone de 180 plazas distribuidas en habitaciones de cuatro plazas con baño interior o comunitario y habitaciones de dos plazas con baño interior. Reformado parcialmente en el año 2004.

Está situado en un lugar privilegiado dentro de la población y con vistas espectaculares del Valle, con la piscina municipal climatizada situada delante mismo del albergue.

En la tercera planta de este edificio, encontramos E.T.E.V.A (Escola de Tècnics Esportius de la Vall d’Aran) donde se puede realizar la formación y titulación de técnicos en deportes de montaña.

Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Carretera de Vielha, s/n, Salardú, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email