Background Image
Baqueira

A Baqueira s’hi troba l’Estació Hivernal de Baquèria-Beret, declarada Centre d’Interès Turístic Nacional, en ple desenvolupament d’expansió. Compta amb tots els alicients i comoditats pel turisme de perllongada estança, proves esportives o caps de setmana.

El poble està situat a 1.500m i una població permanent de 94 habitants, és un nucli urbà de nova formació a partir de la creació de l’estació d’hivern de Baquèira-Beret, provocant a l’entorn de les instal·lacions un moviment urbanístic de gran amplitud, amb serveis, infraestructures, apartament, hotels i amb uns fluxes turístiques en determinades èpoques de l’any que poden incrementar la seva població en 15.000 i 20.000 habitants.

Baquèira-Beret, la gran estació d’esquí del Pirineu és, en realitat, tres estacions, totes elles perfectament equipades: Baquèira amb 23 pistes i 13 remuntadors, molt apreciada per les seves pistes amples de debutants; Argulls, amb 4 pistes i 3 remuntadors, ideal per la seva orientació geogràfica; i Beret amb 15 pistes, 6 remuntadors i 1 circuit de fons. Desde la seva inauguració el 6 de desembre de 1964, Baquèira-Beret s’ha convertit en una de les millors estacions del Pirineu, amb 86km de pistes balisades, 27 remuntadors i 503 canons de neu artifical (dades del 2001) millorant any rera any les seves instal·lacions.

Cap a la zona de Beret s’hi arriba a través d’una carretera que surt des de la C-28 en el nucli de Baquèira, des d’on pot practicar-se l’esquí de fons en un circuit marcat de 7km que surt des del Pàrquing de Beret a Orri.

A l’estiu Baquèira-Beret també ofereix les seves instal·lacions per a gaudir del paisatge, per a fer passeig o rutes en bicicleta. Des de Baquèira surt una pista per accedir a la Vall de Ruda on trobem els llacs de Saboredo, el Major i el Naut, destacant aquí el camí de Ratera, excepcional mirador dels llacs de la zona. També hi ha el Refugi de Saboredo donant servei a l’estiu i alguns mesos de l’hivern.

Etiquetes
poblacions
Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email