Refugi Conangles, Lleida

El bosc de Conangles és un dels boscos de faigs i avets més importants de la Península ibèrica, amb una combinació de verds que dóna una llum única a l’estiu, i està situat a la boca sud del túnel de Vielha, prop de l’Hospital de Vielha, i amb el refugi de Conangles a peu del riu Noguera Ribagorçana, ambdós oberts bona part de l’any.

La combinació de faigs i avets proporciona una llum única a partir de finals de la primavera, quan els caducifolis ja han recuperat les seves fulles, i els diferents tons de verd es barregen amb els raigs de la llum solar. El riu Noguera Ribagorçana serpenteja capriciosament entre los gruixuts troncs dels avets centenaris, regant el bosc amb la frescor i la humitat que permeten una de les més belles floracions, especialment el juliol.

Des del refugi de Conangles surten dos interessants itineraris, un dels quals cap a la cascada i els estanys de Besiberri, amb el Besiberri Nord i el Besiberri Sud flanquejant-los, que són dos dels tresmils de l’entorn de la part aranesa del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’altre sender puja per sobre de l’Hospital de Vielha, dividint-se cap a la vall de Molières, en sentit sud-oest, i cap al Port de Rius, en sentit nord.

Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Refugi Conangles, Lleida

Obtingues indicacions
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email