Background Image
Santa Creu 50, Salardú

L’aventura de l’Escola d’Esquí de la Vall d’Aran va començar en 1964, quan uns pocs aranesos entusiastes van crear aquesta associació que avui es coneix com Era Escola.

Des de la seva fundació l’escola ha anat innovant i millorant la forma de donar les classes per què la gent aprengui i es diverteixi al mateix temps. Així, ofereix la màxima comoditat gràcies a l’edifici propi a la cota 1800 a Baqueira on es poden contractar classes, esperar que els nens gaudeixin d’una classe o refugiar-se quan hi ha mal temps qualitats que, sens dubte, el diferencien.

Així mateix, l’escola d’esquí ha experimentat un continu flux de canvis i evolucions, producte d’unir tant veterania com joventut, conjugant així experiència i il·lusió, els autèntics pilars de l’actual associació que està composta per més de dos-cents professionals autònoms que es mostren orgullosos que aquesta, la seva escola, sigui també la teva ESCOLA!

En Era Escòla més de 200 professors titulats s’encarreguen tant d’introduir com de perfeccionar els seus clients en les tècniques d’esquí més diverses. Dins d’aquesta escola s’engloben activitats com l’esquí Telemarc, surf de neu, esquí nòrdic o de fons i fins i tot esquí adaptat a persones amb minusvalideses físiques.

Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Santa Creu 50, Salardú

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email