Background Image

Caminada de Es Bòrdes, Arró i Era Bordeta

Es Bòrdes, Lleida
Especificacions
Dificultat:facil Durada:2h 30' Tipus de recorregut:Circular
El punt de partida d’aquesta excursió és el poble d’Es Bòrdes, en concret l’encreuament a l’entrada del poble en la carretera N-230, on podem estacionar allí el vehicle, al costat de la caseta de la parada de l’autobús. És una caminada fàcil que es portarà per Es Bòrdes, Arró i Era Bordeta.

Creuarem la carretera des d’Es Bòrdes per agafar el camí que veiem clarament al davant, al costat d’una casa. Després d’una petita pujada agafarem el camí menys ample que surt a l’esquerra i que indica a Arró.

És agradable de caminar, a l’ombra dels roures i pràcticament sense desnivell.

Castèth Leon

Castèth Leon

Sortim a la carretera d’accés al poble i continuem per ella entrant a Arró al cap de 20 o 30 minuts. Deixem l’església de Sant Martí enrera. Des d’aquí s’albiren perfectament sobre un monticle les ruines de la fortalesa de Castèth Leon amb el poble d’Es Bòrdes als seus peus.

Busquem la continuació del poble pels seus carrers de la part alta, i ens dirigim a unes últimes cases, des d’on surt un camí que agafarem, indicant a Era Bordeta.

Arribem a peu de la N-230 al cap de 35-45 minuts, que creuarem per passar a l’altre costat del riu Garona. Seguim cap a l’esquerra pel Camin Reiau que conserva trams amb la seva estructura original de murs, passos d’aigua, trams empedrats fins arribar al poble d’Es Bòrdes al cap de 35-45 minuts.

Ja a Es Bòrdes podem seguir la Caminada per Es Bòrdes.

Facilitats
Primavera Estiu Tardor Hivern Fàcil Rural
Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Es Bòrdes, Lleida

Obtingues indicacions
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email