Background Image
On la cuina tradicional es fusiona amb la d'autor Carrèr Major 66, Bossòst, Lleida
Truqueu-nos 973 647 431
Dilluns de 10.30h a 22.30h Dimecres a Diumenge de 10.30h a 22.30h latrastiendabossost@gmail.com
Especificacions
Terrassa exterior Cuina oberta Menú vegetarià Menú celíacs

A la Trastienda de Bossòst es treballa amb productes de mercat, on es dóna molta importància a la qualitat dels productes que s’hi ofereixen.

És imprescindible donar un cop d’ull a la pissarra per tal de conèixer els plats del dia. A la carta s’aposta per recuperar les velles glòries de les tapes, podent així gaudir de la seva varietat i d’una taula d’allò més divertida.

Es cuiden els detalls i l’excel·lència dels productes, començant per allò tan bàsic com és el pa, així com tota la varietat de combinacions, pollastre de corral, hamburguesa 100% de vedella, salsitxes importades d’Alemanya i un llarg etcètera.

Un restaurant familiar que no us deixarà indiferent.

Facilitats
Wi-Fi Menú diari Per emportar Cocktails Pagament amb targeta Accessible Animals benvinguts Reserves Càterings Menú infantil
3 Opinions
  • "Les tapes i gintònics genials!"

    Una carta i menú pensats per a tothom (petits, celíacs, diabètics, etc.), ben completa i extremadament variada. Les tapes i pizzes genials, les hamburgueses genials i boníssimes. No podeu acabar el sopar sense provar els gintònics o les cerveses artesanals d’arreu del país, i també de la vall.

  • "Si pasas cerca no te lo pierdas"

    Me lo recomendaron y fue un acierto: gran variedad de cervezas artesanas, la pizza de pato y las hamburguesas geniales. El trato super agradable y para rematar unos gins perfectamente combinados.

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

Carrèr Major 66, Bossòst, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email