Background Image
On la cuina tradicional es fusiona amb la d'autor Carrèr Major 66, Bossòst, Lleida
Truqueu-nos 973 647 431
Dilluns de 10.30h a 22.30h Dimecres a Diumenge de 10.30h a 22.30h latrastiendabossost@gmail.com
Especificacions
Terrassa exterior Cuina oberta Menú vegetarià Menú celíacs

A la Trastienda de Bossòst es treballa amb productes de mercat, on es dóna molta importància a la qualitat dels productes que s’hi ofereixen.

És imprescindible donar un cop d’ull a la pissarra per tal de conèixer els plats del dia. A la carta s’aposta per recuperar les velles glòries de les tapes, podent així gaudir de la seva varietat i d’una taula d’allò més divertida.

Es cuiden els detalls i l’excel·lència dels productes, començant per allò tan bàsic com és el pa, així com tota la varietat de combinacions, pollastre de corral, hamburguesa 100% de vedella, salsitxes importades d’Alemanya i un llarg etcètera.

Un restaurant familiar que no us deixarà indiferent.

Facilitats
Wi-Fi Menú diari Per emportar Cocktails Pagament amb targeta Accessible Animals benvinguts Reserves Càterings Menú infantil
3 Opinions
  • "Les tapes i gintònics genials!"

    Una carta i menú pensats per a tothom (petits, celíacs, diabètics, etc.), ben completa i extremadament variada. Les tapes i pizzes genials, les hamburgueses genials i boníssimes. No podeu acabar el sopar sense provar els gintònics o les cerveses artesanals d’arreu del país, i també de la vall.

  • "Si pasas cerca no te lo pierdas"

    Me lo recomendaron y fue un acierto: gran variedad de cervezas artesanas, la pizza de pato y las hamburguesas geniales. El trato super agradable y para rematar unos gins perfectamente combinados.

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Carrèr Major 66, Bossòst, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email