Background Image

MBaqueira Ski School & Mountain Guides

Av. deth Pas d'Arró, 23, Vielha, Lleida

LMBaqueira Logo‘escola d’esquí MBaqueira a Vielha, ofereix la possibilitat de realitzar classes d’esquí, snowboard i Telemark, per a tots els nivells i totes les edats. El principal objectiu és fer que totes les classes d’esquí esdevinguin una experiència única per l’alumne i això poden aconseguir-ho gràcies a la passió que l’equip d’MBaqueira posa en la seva feina, i a que donen als seus clients i alumnes una atenció exquisita i individualitzada.

La seva obsessió: oferir la màxima qualitat en tot el que fan. Gaudir de la neu de la mà dels millors professionals de Baqueira. També ofereixen cursos per aprendre o perfeccionar altres disciplines com el Freeride, l’esquí de muntanya, l’heliski, etc.

Amb els seus guies de muntanya baixareu pels millors prats nevats, on gaudireu de la millor neu pols. Si el que us agrada és la muntanya en estat pur, et portaran a llocs inoblidables, ja sigui als voltants de Baqueira i la Val d’Aran com a la resta del Pirineu i Alps. Realitzen paquets personalitzats en els que t’ofereixen diferents activitats al llarg de les vostres vacances: des d’esquí de muntanya i escalada en gel a un passeig fantàstic amb raquetes amb tota la familia o amics.

En la secció Mammut-Noons trobareu activitats úniques per aquells que no volen pujar a esquiar a Baqueira i els ensenyem a fer un iglú, passejar amb raquetes pel bosc o sota la lluna plena, entre d’altres activitats.

Compartiu noves experiències junt a la família o els amics amb Mammut Baqueira.

Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Av. deth Pas d'Arró, 23, Vielha, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email