Background Image
Artiga de Lin, Bossòst, Vielha
Especificacions
Dificultat:dificil Desnivell:+1457 / -1720 Recorregut:34km Durada:3, 4 o 5 dies Tipus de recorregut:Circular

El Mirador de l’Aneto dóna a conèixer l’Artiga de Lin, dins de les rutes cap a l’Aneto, així com el Còth de Barètja, un dels millors miradors del massís de l’Aneto i la Maladeta.

La ruta és de 3 dies de durada, i pot realitzar-se des de principis de maig fins a finals d’octubre, comprenent un total de 38 quilòmetres, 1.357m de desnivell positiu i 1.720m de desnivell negatiu.

El recorregut consta de tres etapes: se surt des de l’Artiga de Lin a l’Hospice de France. La segona etapa arriba a Bossòst a través del Còth de Barètja, i la tercera arriba a Vielha a pel Camin Reiau. Aquesta darrera etapa pot escurçar-se amb el bus intervall.

Mirador de l'Aneto o Tour de l'Aneto

La ruta del Mirador de l’Aneto pot realitzar-se en dos, tres o quatre dies.

Pel seu menor recorregut i desnivells més suaus, la nova modalitat del Tour de l’Aneto, està dirigida especialment a aquells que s’inicien en la travessa i al públic familiar. A més, amb etapes de 5 hores com a màxim, permet disposat de més temps lliure, pel que inclou altres propospes complementàries de cultura, natura, compres o activitats esportives.

Primera Etapa

En la primer atapa de la ruta del Mirador de l’Aneto es visita l’ermita de l’Artiga de Lin, situada a 1.240m, d’allí s’accedeix al Coll dera Monjois (2.065m) i a l’Hospice de France (1.385,), recorrent un total de 9km amb un desnivell +825m / -680m amb una durada de 4 a 4.5h.

Segona Etapa

La segona etapa parteix de l’Hospice de France (1.385m) al Còth de Baretja (1.750m) i al Pla de Bruixes per a finalitzar a la població de Bossòst (710m), recorrent un total d’11,5km amb un desnivell +365m / 1.040m amb 4.5 a 5h.

Tercera Etapa

Des de Bossòst (710m) s’arriba a Era Bordeta i finalment a Vielha (977m) recorrent un total de 17,5km amb un desnivell de +267m en 4,5 o 5 hores.

 

En cas de voler realitzar la ruta del Mirador de l’Aneto amb guies o sense equipatge, podeu posar-vos en contacte amb l’entitat Camins.

Facilitats
Primavera Estiu Tardor Difícil Trekking
Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

Artiga de Lin, Bossòst, Vielha

Obtingues indicacions
Contacta-hi ara
No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email