Background Image
Isavarre, Valls d'Àneu, Pallars Sobirà, Lleida
Especificacions

Obaga és una paraula que ens trasllada a la zona més ombrívola del bosc; pais del gall fer, territori de molses que encatifen les boscúries de coníferes i que entremig d’alguna clariana s’obre el cel blau Pirinenc… Obaga Activitats som una empresa de serveis des de l’any 2001.

Les nostres activitats volen allunyar-se de la massificació, cerquem la vivència i els racons selectius del nostre paisatge per assolir que el moment viscut sigui més intens.

En els nostres itineraris d’ecoturisme no hi ha pressa, engeguem el motor sensorial, escoltem el silenci irromput pel cant seductor d’algun ocell, percebem l’essència del paisatge, trepitgem i gaudim de l’entorn per entendre que formem part d’ell, a cada estació una recepta, a cada instant una experiència.

Així, us proposem visitar l’Estany de Sant Maurici, l’estany de Ratera i el Mirador de l’estany, la Vall de Monastero, la Vall de Subenuix, el Portarró d’Espot, fer la Carros de Foc ja sigui per trams o sencera, l’avetosa de la Mata de València i Vall de Cabanes o el Circ de Colomèrs.

Obaga Activitats també desenvolupa tasques en l’àmbit de l’educació realitzant un conjunt d’actuacions per treballar l’educació cap a la sostenibilitat amb alumnes que viuen i visiten el territori. A banda, ofereix la possibilitat de dissenyar projectes i programes educatius vinculats amb el desenvolupament sostenible del territori.

Per a les empreses Obaga Activitats ofereix recursos en contacte amb la natura, per despertar la imaginació i la creació, la desconnexió, obrir horitzons i reforçar el treball d’equip, propostes adreçades a aquells integrants d’un equip de treball, per viure una experiència única i perdurable, fora del seu àmbit quotidià, amb la finalitat de reforçar el treball d’unitat, crear nous vincles per assolir una major eficiència i superar els reptes diaris assolint un major grau de complicitat.

Facilitats
Visites guiades
Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Isavarre, Valls d'Àneu, Pallars Sobirà, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara