Background Image
Plaça MAjor, C-28 Km. 33, Salardú, Lleida
Truqueu-nos 973 645 814 - 973 645 308
Del 4 de desembre al 29 d'abril de dilluns a diumenge d'11h a 13.30h i 16.30h a 19h. pyrenmuseu@gmail.com
Especificacions

El PyrenMuseu és un equipament cultural únic en el seu gènere: si ets un amant de la Val d’Aran o un vertader expert en el món del pirineisme, el Pyrenmuseu et brinda l’oportunitat de recórrer l’apassionant aventura que visqueren els primers exploradors i pioners del Pirineu fins al naixement del turisme.

La preservació d’un llegat: els pioners, les rutes, fets i personatges, les eines, la conquesta de pics com l’Aneto i l’Everest. La importància de la fotografia, la cartografia i la ciència a la muntanya, els glaciars i el canvi climàtic així com l’arribada del turisme.

Un recorregut en els Pirineus a través de dos segles d’història, el s. XIX i XX, amb el Refugi Rosta, que és l’edifici hosteler més antic de la Val d’Aran en actiu i escenari privilegiat d’aquella època. El rei Alfons XIII, Franz Schrader, Maurice Gourdon, Juli Soler, Lluís Estasen i tants d’altres grans personatges hi han descansat després de les dures travesses.

El museu comprèn 8 espais, i se’t lliura un fulletó explicatiu, fulletó traducció i una consumició de vin cau a la sala deli del PyrenMuseu.

Els textos es troben disponibles en català, castellà, euskera i anglès.

Facilitats
Accessibles Itinerari familiar Visites guiades

Preu:

3.75 - 5 Euros
Cap opinió

Cal que estigueu identificats per deixar un comentari.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Plaça MAjor, C-28 Km. 33, Salardú, Lleida

Obtingues indicacions
Perfils Socials
Contacta-hi ara