Política de privadesa

Vosaltres, en facilitar voluntàriament les vostres dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne el seu enviament, autoritzeu expressament a l’Associació Cultural Cordills Lligats perquè tracte i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades trameses.

Us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer anomenat “Gestió amb els usuaris i socis” del que és responsable l’Associació Cultural Cordills Lligats, amb la finalitat de prestar un servei adequat a les seves demandes, mantenir una relació fluida i poder respondre amb facilitat a les seves sol·licituds d’atenció, en cas necessari pot exercici els seus drets d’accés, rectificació o cancel·lació de froma senzilla i gratuïta posant-vos en contacte a través del formulari habil·litat a aquesta fi, o bé dirigint-se per escrit a l’Associació Cultural Cordills Lligats (àrea d’atenció als usuaris), Avinguda de Blondel 58, 3r 1a, 25004 de Lleida.

Galetes

L’accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de galetes o cookies. Aquestes són petites quantitats d’informació que s’emmagatzema en el navegador per tal que el servidor pugui recordar certa informació. Aquesta li permet identificar els usuaris i recordar les seves preferències, a més de desar altres informacions tècniques, com les visites o les pàgines visitades.

Aquells usuaris que no vulguin rebre galetes, podem configurar el navegador per tal que aquest no proporcioni aquest tipus d’informació.

No teniu permís per registrar-vos

La reinicialització de la contrasenya s’enviarà al vostre email