Background Image
Aran Park, Bossòst, Espanya
Call us anytime 973 92 90 06
19 de març al 2 de novembre de 2016. Consulteu els horaris del parc segons època. info@aran-park.com
En un entorn de natura salvatge, el parc de fauna Aran Park de la Val d’Aran és un lloc per descobrir la fauna i la biodiversitat de les muntanyes.

S’hi poden observar óssos, linx, nútries, llocs blancs i grisos, marmotes, cèrvols i els grans ungulats de la muntanya en semillibertat i en el seu propi ecosistema.

Cal tenir els ulls ben oberts per descobrir els diferents animals que hi viuen. El parc té una extensió de 16 hectàrees i tot el recorregut està senyalitzat.

S’hi troba una mostra molt important de la fauna autòctona de les terres araneses i el Pirineu. S’hi poden veure cabres pirinenques, cèrvols, cabirols, daines, grèvols, linxs, llops, llop àrtiecs, marmotes, muflons, llúdrigues, óssos bruns, isards pirinecs i galls salvatges.

L’ós bru és un animal en perill de desaparició al territori francès. És capaç de posar-se dret i caminar sobre les seves potes del darrera. Pot arribar als 300kg de pes i viu uns 35 anys.

El llop àrtic és un gran depredador que s’adapta al fred extrem (-60 graus). És carnívor. Pot arribar als 80kg de pes en el cas dels mascles i viuen de 8 a 15 anys. La seva gran amenaça és l’escalfament global.

També hi trobarem marmotes i podrem entrar al seu hàbitat i alimentar-les seguint les instruccions dels monitors.

Finalment hi ha un museu sobre el paisatge, fauna i vegetació del Pirineu. Un dels objectius del parc és crear una àrea lúdic-educativa que doni a conèixer la fauna i flora autòctones aprofundint en les necessitats de conservació i protecció de la mateixa.

S’hi arriba des de Bossòst pel Portilhon.

Amenities
Ideal per a infants
1 Review
  • "Ideal per passar-hi tot un matí"

    Es pot recórrer tot l’espai per caminets de terra i passarel·les, està tot molt ben explicat i pots dedicar el temps que vulguis en observar els animals. Hi ha una zona amb bancs i taules per a poder fer una mica de picnic. Resulta molt agradable, tan per l’observació de fauna com per passar un dia diferent.

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aran Park, Bossòst, Espanya

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email