Background Image
Baqueira

A Baqueira s’hi troba l’Estació Hivernal de Baquèria-Beret, declarada Centre d’Interès Turístic Nacional, en ple desenvolupament d’expansió. Compta amb tots els alicients i comoditats pel turisme de perllongada estança, proves esportives o caps de setmana.

El poble està situat a 1.500m i una població permanent de 94 habitants, és un nucli urbà de nova formació a partir de la creació de l’estació d’hivern de Baquèira-Beret, provocant a l’entorn de les instal·lacions un moviment urbanístic de gran amplitud, amb serveis, infraestructures, apartament, hotels i amb uns fluxes turístiques en determinades èpoques de l’any que poden incrementar la seva població en 15.000 i 20.000 habitants.

Baquèira-Beret, la gran estació d’esquí del Pirineu és, en realitat, tres estacions, totes elles perfectament equipades: Baquèira amb 23 pistes i 13 remuntadors, molt apreciada per les seves pistes amples de debutants; Argulls, amb 4 pistes i 3 remuntadors, ideal per la seva orientació geogràfica; i Beret amb 15 pistes, 6 remuntadors i 1 circuit de fons. Desde la seva inauguració el 6 de desembre de 1964, Baquèira-Beret s’ha convertit en una de les millors estacions del Pirineu, amb 86km de pistes balisades, 27 remuntadors i 503 canons de neu artifical (dades del 2001) millorant any rera any les seves instal·lacions.

Cap a la zona de Beret s’hi arriba a través d’una carretera que surt des de la C-28 en el nucli de Baquèira, des d’on pot practicar-se l’esquí de fons en un circuit marcat de 7km que surt des del Pàrquing de Beret a Orri.

A l’estiu Baquèira-Beret també ofereix les seves instal·lacions per a gaudir del paisatge, per a fer passeig o rutes en bicicleta. Des de Baquèira surt una pista per accedir a la Vall de Ruda on trobem els llacs de Saboredo, el Major i el Naut, destacant aquí el camí de Ratera, excepcional mirador dels llacs de la zona. També hi ha el Refugi de Saboredo donant servei a l’estiu i alguns mesos de l’hivern.

No Reviews

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email