Background Image
Cami Paisas, Les
Call us anytime 973 647 044
Dilluns a Diumenge de 9 a 19h deportur@deportur.com

Logo Deportur

A Deportur ofereixen múltiples activitats esportives d’aventura en un marc incomparable, la Val d’Aran, situada a l’extrem occidental dels Pirineus catalans.

A més s’hi poden contractar activitats, sol·licitar pressupostos ja siguin individuals com de grups d’amics, famílies, empreses o escoles, així com altra informació que pugui ser d’interès.

Què ofereix Deportur? Ràfting amb barques pneumàtiques pel riu Garona acompanyats per guies especialitzats, ciclisme de muntanya practicat en espais naturals, caminades pel llit del riu, tècniques de natació, espeleologia i escalada per a salvar diferents obstacles, barranquisme, etc.

Fins a 15 activitats per gaudir de la natura, realitzar exercici físic o trobar moments apassionants i inoblidables que, fan repetir any rera any aquells qui ho proven per primer cop.

Tots els anys tenen visitants de totes les zones geogràfiques del país i del sud de França.

Deportur compta amb els millors professionals titulats i especialitzats que us guiaran pel camí de la diversió sense riscos, a més d’incorporar una assegurança d’accident i de responsabilitat civil.

Estan disponibles des de l’abril fins a l’octubre i, si voleu, també podeu consultar les activitats d’hivern.

2 Reviews
  • "Aventura garantida"

    Amb deportur hem fet ràfting i en una altra ocasió raquetes de neu. La gent és encantadora i l’empresa és molt professional: volen que t’ho passis bé, amb adrenalina però amb seguretat. Repetirem amb ells la propera ocasió perquè no tenen igual.

  • "Tracte professional i exquisit"

    Fa dos caps de setmana vaig contractar un guia per a fer la via ferrata Poi d’Unha i vaig quedar molt satisfet per la professionalitat del Joan i l’experiència global.
    La setmana passada van venir uns amics i vam fer el parc vertical que hi ha a Les, la Rosa i el personal va ser molt amable, ens anava guiant quan teníem dubtes i no puc dir res més que recomanar Deportur per totes les experiències d’aventura de la Vall. Molt bona feina!

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Cami Paisas, Les

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email