Background Image

Escòla d’Ostalaria de Les

Plaça de la Generalitat de Catalonha 1, Les, Lleida
Call us anytime 973 647 242
De Dilluns a Dijous de 8.30h a 13.30h i 15h a 17.30h. Divendres de 8.30h a 13.30h. c5006148@xtec.cat

L’any 1983 es va crear a Les l’Escòla d’Ostalaria de Les, centre d’ensenyament públic, amb la finalitat de dotar amb coneixements i estudis els professionals del sector turístic de la Val d’Aran. Així comença la història d’aquesta Escola d’Hoteleria, que s’ha convertit en un dels pilars fonamentals del sector turístic i de serveis, no tant sols per a la nostra comarca, sinó també per a les comarques properes i per a la resta de Catalunya.

Amb el temps hem anat evolucionant com a Escòla d’Ostalaria de Les, fins arribar a l’actualitat: Avui per avui, podem oferir una de les escoles amb més qualitat i formació del Pirineu. Una oferta que es deu a una plena col·laboració entre l’escola, i els millors establiments de restauració i d’allotjament de la comarca.

A partir de 2006 l’escola va iniciar els projectes transfronterers amb la realització dels períodes de pràctiques de segon i tercer curs a establiments de Paris. D’aquesta forma s’aconsegueix submergir  els alumnes i futurs professionals en un ambient cosmopolita i obert que ajudarà a la seva trajectòriapersonal i professional.

Tots els responsables de les empreses de la Vall com de Paris estan convençuts que l’Escola ha de formar els futurs treballadors i que d’aquests depèn la continuïtat i el desenvolupament en la qualitat del servei com a restauradors i hotelers. L’Escola es caracteritza per oferir una formació personalitzada que combina amb equilibri, els ensenyaments teòrics amb les pràctiques reals en empreses del sector.

Els alumnes de l’Escola es formen en grups reduïts, una realitat que permet de mantenir una estreta relació amb el professorat al llarg de tots els estudis. I és aquest vincle alumne-professor el que permet d’acomplir amb l’èxit les més altes fites en la qualitat de 1’ensenyament i poder fer dels nostres alumnes futurs professionals capaços d’ocupar llocs de responsabilitat.

No Reviews

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Plaça de la Generalitat de Catalonha 1, Les, Lleida

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email