Background Image
Artiga de Lin, Bossòst, Vielha
Specification
Dificultat:dificil Desnivell:+1457 / -1720 Recorregut:34km Durada:3, 4 o 5 dies Tipus de recorregut:Circular

El Mirador de l’Aneto dóna a conèixer l’Artiga de Lin, dins de les rutes cap a l’Aneto, així com el Còth de Barètja, un dels millors miradors del massís de l’Aneto i la Maladeta.

La ruta és de 3 dies de durada, i pot realitzar-se des de principis de maig fins a finals d’octubre, comprenent un total de 38 quilòmetres, 1.357m de desnivell positiu i 1.720m de desnivell negatiu.

El recorregut consta de tres etapes: se surt des de l’Artiga de Lin a l’Hospice de France. La segona etapa arriba a Bossòst a través del Còth de Barètja, i la tercera arriba a Vielha a pel Camin Reiau. Aquesta darrera etapa pot escurçar-se amb el bus intervall.

Mirador de l'Aneto o Tour de l'Aneto

La ruta del Mirador de l’Aneto pot realitzar-se en dos, tres o quatre dies.

Pel seu menor recorregut i desnivells més suaus, la nova modalitat del Tour de l’Aneto, està dirigida especialment a aquells que s’inicien en la travessa i al públic familiar. A més, amb etapes de 5 hores com a màxim, permet disposat de més temps lliure, pel que inclou altres propospes complementàries de cultura, natura, compres o activitats esportives.

Primera Etapa

En la primer atapa de la ruta del Mirador de l’Aneto es visita l’ermita de l’Artiga de Lin, situada a 1.240m, d’allí s’accedeix al Coll dera Monjois (2.065m) i a l’Hospice de France (1.385,), recorrent un total de 9km amb un desnivell +825m / -680m amb una durada de 4 a 4.5h.

Segona Etapa

La segona etapa parteix de l’Hospice de France (1.385m) al Còth de Baretja (1.750m) i al Pla de Bruixes per a finalitzar a la població de Bossòst (710m), recorrent un total d’11,5km amb un desnivell +365m / 1.040m amb 4.5 a 5h.

Tercera Etapa

Des de Bossòst (710m) s’arriba a Era Bordeta i finalment a Vielha (977m) recorrent un total de 17,5km amb un desnivell de +267m en 4,5 o 5 hores.

 

En cas de voler realitzar la ruta del Mirador de l’Aneto amb guies o sense equipatge, podeu posar-vos en contacte amb l’entitat Camins.

Amenities
Primavera Estiu Tardor Difícil Trekking
No Reviews

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Artiga de Lin, Bossòst, Vielha

Get Directions
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email