Background Image

Pedales del Mundo – Natura Travels

Carrèr Arnals, 8, Vielha, Lleida
Specification

Pedales del Mundo és l’empresa pionera de l’estat espanyol en el disseny, planificació, evaluació i promoció de productes turístics relacionats amb la natura, donant a conèixer els valors del territori (cultura, patrimoni, gastronomia, etc) a través de la bicicleta o altres mitjans integrats al medi, respectant els costums de les persones que l’habiten i intentant que aquests siguin els majors beneficiaris dels nostres projectes.

Des de que vam dissenyar la nostra primera proposta en bicicleta, la pionera i ja mítica Pedals de Foc, han passat uns quants anys. En aquell moment vam crear no només un nou model turístico-esportiu, sinó també la forma de gestionar-lo amb coherència i èxit. Això ens ha permés acumular experiència i seguretat que apliquem a les propostes que formen i formaran part de la xarxa de Pedales del Mundo.

Dissenyar una ruta amb bicicleta de muntanya d’aquestes característiques per que tingui possibilitats reals d’èxit és un procés laboriós que porta molt temps i dedicació. Generalment, des del moment en que rebem una proposta per formar part de la nostra xarxa fins la seva implantació i posada en marxa, acostuma a passar més d’1 any.

Són moltes les variables que cal controlar i oferir la millor aventura no és una tasca fàcil. En el nostre cas, i gràcies als coneixements adquirits aquests anys a base d’encerts i d’errors, hem aconseguit dominar en gran mesura aquestes múltiples variables, utilitzant eines d’enginyeria, planificació, control i qualitat. A tot això hi hauríem d’afegir la nostra experiència, un valor afegit per tots els nostres productes.

Per a que els nostres col·laboradors coneguin quina és la millor manera de crear una bona ruta, hem desenvolupat el primer “Manual tècnic en la creació de rutes comercials amb bicicleta“, on es descriuen tots els passos a seguir. Amb aquest mètode descobrirem “quasi tots” els secrets que amaga aquest turisme emergent, amb un únic objectiu: que el client trobi les aventures que li proposem excitants i que no les oblidi mai més!

Els darrers anys hem donat un impuls a la nostra empresa, creant productes de caire competitiu com la Pedals de Foc Non Stop Mtb Ultramarathon en btt, una de les proves més dures del món, o la Val d’Aran Cycling Tour en carretera, que forma part del calendari de la Unió Ciclista Internacional (UCI). A més, el 2013 es va crear el Club Ciclista Pedales del Mundo, que compta amb un equip de reputats bikers però sobretot de magnífiques persones que representen la marca en els esdeveniments més populars i prestigiosos del calendari btt estatal i internacional.

Actualment podem dir que Pedales del Mundo es una marca d’un reconegut prestigi nacional i internacional en la organització i gestió de rutes amb bicicleta, com ho confirma el fet que més 20.000 ciclistes hagin pensat en nosaltres per fer realitat allò de pedalar per plaer. Així com, que any rere any, la nostra xarxa de rutes va augmentant en forma de noves propostes per a tots els usuaris de la bicicleta, ja siguin famílies o amants dels grans reptes tant amb bici de carretera com de muntanya.

Tags
BTT
No Reviews

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Carrèr Arnals, 8, Vielha, Lleida

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email