Background Image
Plaça MAjor, C-28 Km. 33, Salardú, Lleida
Call us anytime 973 645 814 - 973 645 308
Del 4 de desembre al 29 d'abril de dilluns a diumenge d'11h a 13.30h i 16.30h a 19h. pyrenmuseu@gmail.com
Specification

El PyrenMuseu és un equipament cultural únic en el seu gènere: si ets un amant de la Val d’Aran o un vertader expert en el món del pirineisme, el Pyrenmuseu et brinda l’oportunitat de recórrer l’apassionant aventura que visqueren els primers exploradors i pioners del Pirineu fins al naixement del turisme.

La preservació d’un llegat: els pioners, les rutes, fets i personatges, les eines, la conquesta de pics com l’Aneto i l’Everest. La importància de la fotografia, la cartografia i la ciència a la muntanya, els glaciars i el canvi climàtic així com l’arribada del turisme.

Un recorregut en els Pirineus a través de dos segles d’història, el s. XIX i XX, amb el Refugi Rosta, que és l’edifici hosteler més antic de la Val d’Aran en actiu i escenari privilegiat d’aquella època. El rei Alfons XIII, Franz Schrader, Maurice Gourdon, Juli Soler, Lluís Estasen i tants d’altres grans personatges hi han descansat després de les dures travesses.

El museu comprèn 8 espais, i se’t lliura un fulletó explicatiu, fulletó traducció i una consumició de vin cau a la sala deli del PyrenMuseu.

Els textos es troben disponibles en català, castellà, euskera i anglès.

Amenities
Accessibles Itinerari familiar Visites guiades

Price:

3.75 - 5 Euros
No Reviews

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Plaça MAjor, C-28 Km. 33, Salardú, Lleida

Get Directions
Social Profiles
Enquire now
You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email