Descripció

Us proposem conduir una moto de neu en un passeig tranquil gaudint del paisatge, amb total respecte al medi natural i a tots els excursionistes amb els quals es comparteix aquesta bonica pista d’alta muntanya fins als Bahns de Tredòs.

S’hi accedeix seguint l’indicador de Valarties des de la població de Salardú, a través d’una pista.

En arribar al Pàrquing de les motos de neu es deixa el cotxe i un membre del personal us donarà les indicacions per conduir en total seguretat. Teniu en compte que és una activitat de conducció en alta muntanya pel que heu de venir ben abrigats: guants, pantalons, jaqueta i ulleres de neu.

L’Hotel s’abasteix d’un manantial d’aigua termal que aflora a 33 graus.

Pel seu alt contingut en sofre i sulfobactèries, aquestes aigües estan especialment indicades per tractar afeccions dermatològiques, problemes articulars i respiratoris.

L’aigua mineralitzada i calenta de les termes augmenta la temperatura i la presió del cos afavorint la circulació i l’eliminació de les toxines, a més dels microorganismes (sulfobactèries) presents en les aigües sulfuroses que ajuden al sistema defensiu de la pell i redueixen el procés d’envelliment.

A l’hivern sempre es recomana combinar l’experiència amb una sessió de sauna finlandesa a més de  88ºC rodejats de neu, amb un bany en la neu freda per activar la circulació i reconfortar-se després en la piscina d’aigua termal de 33ºC i el jacuzzi a més de 36ºC, una experiència especial.

Regió
Categories
Característiques
  • Precio
    €€€
Contact business

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

  • No comments yet.
  • Add a review