Política de privadesa

Vosaltres, en facilitar voluntàriament les vostres dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne el seu enviament, autoritzeu expressament a l’Associació Cultural Cordills Lligats perquè tracte i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades trameses, que n’és qui en tracta la informació.

Us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer anomenat “Gestió amb els usuaris i socis” del que és responsable l’Associació Cultural Cordills Lligats, amb la finalitat de prestar un servei adequat a les seves demandes, mantenir una relació fluida i poder respondre amb facilitat a les seves sol·licituds d’atenció, en cas necessari pot exercici els seus drets d’accés, rectificació o cancel·lació de froma senzilla i gratuïta posant-vos en contacte a través del formulari habil·litat a aquesta fi, o bé dirigint-se per escrit a l’Associació Cultural Cordills Lligats (àrea d’atenció als usuaris), Avinguda de Blondel 58, 3r 1a, 25004 de Lleida.

Galetes

L’accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de galetes o cookies. Aquestes són petites quantitats d’informació que s’emmagatzema en el navegador per tal que el servidor pugui recordar certa informació. Aquesta li permet identificar els usuaris i recordar les seves preferències, a més de desar altres informacions tècniques, com les visites o les pàgines visitades.

Aquells usuaris que no vulguin rebre galetes, podem configurar el navegador per tal que aquest no proporcioni aquest tipus d’informació.

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email